Squashen in Amsterdam

Speel squash in Amsterdam! Met 21 squashbanen waaronder een twin-view Centre Court, is dit het centrum waar elke squash liefhebber zich kan uitleven op de baan. Ons Centre-Court biedt plaats voor wel 1500 toeschouwers, en is aan drie kanten te bewonderen! Lijkt het je leuk om een keer met vrienden, familie of collega´s te squashen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Lijkt het je leuk met een groep te komen squashen in combinatie met een arrangement? Stuur dan een mail naar info@fransottenstadion.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Mocht je nog vragen hebben, ben je benieuwd naar onze lidmaatschappen of wil je meer informatie over de strippenkaarten, neem dan gerust contact met ons op!

Squash speeltijd

Er wordt gemiddeld tussen de 45- en 60 minuten gespeeld. Je kan bij ons al reserveren vanaf 30 minuten! Wil jij graag een squashbaan huren? Maak dan je reservering via ons online reserveringssysteem of bel naar 020-6628767. 

Toernooi locatie

Het Frans Otten Stadion voldoet aan de eisen voor grote internationale toernooien. Als grootste squash centrum van de Benelux hosten wij onder andere de Dunlop Pre-Nationals, de NK Squash en bijvoorbeeld het Dutch Junior Open.