Praktijken

Fysiotherapie

Het Frans Otten stadion is een uitstekende locatie voor uw herstel na een blessure of als u tegen lichamelijke of mentale ongemakken aanloopt.

Vanaf 1 jan 2021 heeft fysiotherapie olympisch stadion ook zijn deuren geopend in het Frans Otten Stadion. Op dit moment alleen nog op woensdag maar in de toekomst gaat dit veranderen.

Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Tennis, windsurfen, atletiek, wielrennen, mountainbiken, suppen… Heerlijk! Op zeventienjarige leeftijd heb ik een zware knieblessure opgelopen. Als gevolg hiervan belandde ik in een lang revalidatietraject waarbij mijn interesse in het vak is begonnen. Na de studie ben ik meteen in 1997 als zelfstandig ondernemer begonnen in een particuliere sportpraktijk op het Roelof Hartplein bij J&C sportrevalidatie. Vijf jaar later verhuisde ik naar het Olympisch Stadion te Amsterdam.

Inmiddels is er per 1 januari 2021 een vestiging bij gekomen in het Frans Otten Stadion op het IJsbaan pad te Amsterdam. Beide locaties ademen sport. Dit geeft een dynamische werksfeer en mooie behandelmogelijkheden. Iedereen is welkom, van jong tot oud, (top)sport en revalidatie tot dagelijkse klachten, alles is mogelijk. Ook zijn beide locaties goed bereikbaar vanuit de stad als ook vanaf de snelweg (zie contact website).

Ik ben voorstander van een persoonlijke aanpak en zal mijn uiterste best doen om de klacht zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Een behandeling is niet in een protocol te stoppen omdat iedere klacht en iedere persoon verschillend is. Daarom werkt fysiotherapie Olympisch Stadion bijna volledig zonder contracten. Hierdoor zijn de verplichte administratieve handelingen tot het noodzakelijke beperkt en is er dus meer tijd voor het daadwerkelijke behandelen en trainen! Maatwerk in de behandeling is de essentie voor snel herstel!

Voor meer informatie check de website
www.fysiotherapie-olympischstadion.nl

U kunt mij rechtstreeks bereiken op
Telefoonnummer: 0624601020
of E-mail: Ltesselaar@me.com

Maarten was speler van AHBC Amsterdam 1 en daarna fysiotherapeut van de dames 1 en heren 1 teams. Bovendien was hij trainer in 1995/96, het jaar dat Amsterdam kampioen werd van Nederland. Hij maakte deel uit van het begeleidingsteam van het Nederlands hockey elftal gedurende vele jaren met als hoogtepunt het winnen van goud tijdens de Olympische Spelen van Atlanta in 1996.

Voor consult kunt u bellen naar: 06-50250248

Accupunctuur

Kim van Male biedt u zorg, gebaseerd op de Traditionele Chinese geneeswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van acupunctuur, dry needling, voeding en andere behandelmethoden in haar praktijk in Amsterdam. Ieder mens beschikt over een groot zelfhelend vermogen. Acupunctuur is een effectieve behandelmethode voor het verbeteren van de natuurlijke weerstand. Door het samenvoegen van oosterse en westerse geneeskunde helpt acupuncturist Kim van Male u bij het herstellen van uw fysieke en mentale balans in Amsterdam.

Kapper Han

Han de Kapper

Met of zonder afspraak

Donderdag 13:00 tot 22:00 uur
Vrijdag 13:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 18:00 uur

Behandelingen na 19:00 uur alleen op afspraak

Personal Training

Plezier, uitdaging, afwisseling en resultaat. Dat zijn de vier kernwoorden waar het bij mijn trainingen om draait. En of je nu gaat voor de vloeiende bewegingen van Mat Pilates, de dans en choreografie van Step en Dance Mix/hi-lo of de spierversterkende oefeningen van de Shape lessen, ik zorg ervoor dat je alles uit je training haalt. Zodat je na afloop dat heerlijke voldane gevoel hebt.