Meeting Point Amsterdam

Vergaderruimtes

In het Frans Otten stadion vindt u verschillende zalen met een capaciteit van 2 tot 300 personen. De ruime hoeveelheid daglicht, steeds komend vanuit een andere richting geeft iedere zaal haar eigen karakter en toepassings mogelijkheden. De vergaderzalen zijn flexibel en kunnen in iedere gewenste opstelling worden ingericht. Het Frans otten stadion bestaat uit 3 vergaderzalen, die wij nader toe zullen lichten. Wij denken graag mee met de mogelijkheden en werken graag samen toe naar het event dat u voor ogen heeft!

Hall of Fame

De Hall of fame is onze kleinere vergaderzaal. Een rustige ambiance waar vaak college´s, cursussen en vergaderingen worden gehouden. De zaal is voorzien van alle technische gemakken en is makkelijk aan te passen aan uw wensen.

– U-vorm max. 24 personen.
– Theateropstelling max. 45 personen.

Grote zaal

In deze ruimte vinden er dagelijks cursussen, lessen, feesten en andere events plaats. Door de grote ramen komt hier veel natuurlijk licht naar binnen. Deze zaal is voorzien van moderne apparatuur en beschikt over automatische rolgordijnen tegen het licht. Laat u inspireren door de vele diners en events die hier hebben plaatsgevonden.

– Theater max. 275 personen.
– Diner +- 150 personen.
– Informele- en formele borrel +- 200 personen.

Business Club

De kleinste van de zalen is de Business Club, maar is zeker niet je standaard vergaderruimte. De Business club wordt voornamelijk gebruikt voor kleine groepen en is, gezien de luxe en donkere afwerking met bar, de ideale ruimte voor een feestje. Het intieme en gezellige maakt deze ruimte tot een uiterst geschikte zaal voor kleinere groepen. Voor informele- en formele borrels er plaats voor circa 50 personen (met bestuurstafel max. 12 personen).
Padel Tennis Squash PT-Gym Indoor Fysio Sportshop
Padel Tennis Squash PT-Gym Indoor Fysio Sportshop

Mogelijkheden

Arrangementen

De zaal kan compleet op maat voor u worden ingericht, en kunnen gecombineerd worden met ontbijt, lunch en diner. De zalen zijn voorzien van moderne apparatuur en Wifi. Onder het pand zijn meer dan 250 parkeerplaatsen, en biedt dus genoeg ruimte voor alle bezoekers.