Tennissen in het Frans Otten stadion

Tennissen in Amsterdam

Met 5 indoor-tennisbanen voorzien van Tennisfloor-Pro en 15 buitenbanen is het Frans Otten Stadion het centrum waar elke tennisliefhebber zich uit kan leven. Door de hoge hal en de aangename akoestiek is het Frans Otten Stadion uitermate geschikt voor grote en kleine events. 

Het is altijd mogelijk los een baan te reserveren en lekker te komen tennissen, maar wij werken uiteraard ook met een lidmaatschap. Hierbij wordt wel onderscheid gemaakt tussen het zomer- en winterseizoen.

Lijkt het je leuk met een groep te komen tennissen in combinatie met een arrangement? Stuur dan een mail naar info@fransottenstadion.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Mocht je nog vragen hebben, ben je benieuwd naar onze lidmaatschappen of wil je meer informatie over het wintercontract, neem dan gerust contact met ons op!

Zomerseizoen

Tijdens het zomerseizoen, van 1 april tot 1 oktober, werken wij met het indoor zomerlidmaatschap. Een lidmaatschap waarbij je onbeperkt kan spelen op de indoor-tennisbanen van het Frans Otten Stadion voor maar €185,- p.p voor het gehele seizoen. 

Uiteraard is er met het zomerlidmaatschap ook ruimte om vrienden, collega´s en of kennissen uit te nodigen voor een potje tennis! Voor de helft van de reguliere baanhuur kan je je introduce alle hoeken van de baan laten zien!

Winterseizoen

Tijdens het winterseizoen werken wij op basis van een contract. Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Met het wintercontract zit je gebonden aan een bepaalde dag en een vast tijdstip voor het gehele seizoen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!