Indoorsports

Multifunctioneel sportcentrum

Ontdek een wereld van sport en beweging in het Frans Otten Stadion – hét multifunctionele sportcentrum waar iedereen zijn passie kan vinden! Naast de bekende favorieten als squash, tennis, padel en fitness, bieden we een verrassende variëteit aan activiteiten die je misschien niet had verwacht.

Droom je ervan om als een musketier het schermveld te betreden? De SCA, een van Nederlands grootste en meest actieve schermverenigingen, is hier vijf dagen per week thuis. Of je nu een beginneling bent of al jaren schermt, er is altijd een training op jouw niveau.

Wil je jezelf verliezen in de sierlijke bewegingen van klassiek ballet? De gerenommeerde ballet- en dansschool Martha Rowoud verwelkomt dansers vanaf 3,5 jaar tot ver in de volwassenheid. Van je eerste plié tot gevorderde pirouettes, hier groei je in je eigen tempo.

Voor de liefhebbers van Oosterse vechtkunsten bieden we boeiende lessen in kendo en poekoelan. Ervaar de discipline en gratie van deze eeuwenoude tradities onder deskundige begeleiding.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of just je eerste sportieve stappen zet, in het Frans Otten Stadion vind je de perfecte uitdaging. Kom langs en laat je verrassen door de diversiteit aan sporten die we te bieden hebben. Wie weet ontdek je wel een nieuwe passie!

Klaar om je grenzen te verleggen en plezier te hebben? Het Frans Otten Stadion heet je van harte welkom – jouw avontuur in de wereld van sport en beweging begint hier!