Zomerlidmaatschap indoor tennis

Zomerlidmaatschap tennis 2020
INSCHRIJVING GEOPEND

Zomerlidmaatschap indoor tennis

Het Frans Otten Stadion biedt u de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden te tennissen op alle niet verhuurde indoortennisbanen van het Frans Otten Stadion.
Het zomerlidmaatschap geeft u het recht om per dag maximaal één uur een tennisbaan te reserveren. Na dit uur kunt u uiteraard doorspelen tot de baan weer bezet wordt.

Dit zomerlidmaatschap kost u slechts € 100,- en loopt van 1 juli tot en met 30 september. U kunt inschrijven tot 31 juli. Het zomerlidmaatschap wordt automatisch beëindigd per 30 september.

Reserveer hier online of bel 020-6628767
Nieuwe klant? druk eerst op inschrijven.

Zomerlidmaatschap Reglement

 1. Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juli 2020 t/m 30 September 2020 en zal op laatst genoemde datum automatisch worden beëindigd.

 2. U kunt zich tot uiterlijk 31 Juli 2020 aanmelden voor het Frans Otten stadion zomerlidmaatschap.

 3. De contributie bedraagt € 100,- per persoon per lidmaatschap.

 4. Het zomerlidmaatschap is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden.

 5. Ieder lid krijgt een persoonsgebonden lidmaatschap met pasfoto en pasnummer.

 6. Bij verlies van en/of schade aan het lidmaatschapspasje zal € 5,- administratiekosten in rekening worden gebracht.

 7. Als zomerlid kunt u tennissen op alle niet-verhuurde indoortennisbanen van het Frans Otten stadion.

 8. Twee zomerleden kunnen maximaal 8 dagen van te voren een tennisbaan reserveren van maximaal één klokuur, onder vermelding van naam en pasnummer.

 9. Zomerleden kunnen pas weer een baan reserveren nadat de speeltijd van de laatst gemaakte reservering is verstreken.

 10. Zomerleden hebben alleen speelrecht met geldig lidmaatschapnummer en dienen zich voor het spelen ten allen tijden te melden bij de receptie, ook bij online boeken. 

 11. Indien een lid met iemand speelt die (nog) geen lid is, dient de persoon die geen lid s de helft van de dan geldende baanhuur te voldoen als introductieprijs. Deze persoon dient zich vooraf te melden bij de receptie van het Frans Otten stadion om de baanhuur te voldoen.

 12. Het Frans Otten stadion kan te allen tijde de banen verhuren voor evenementen. Er is dan beperkte tot geen speelmogelijkheid.

 13. Het Frans Otten stadion heeft alle recht om bij fraude het lidmaatschap op te zeggen zonder dat er recht is op restitutie.

Schrijfje hier in
zomerlidmaatschap 2020