Squashclub FOS

Squashclub FOS (voormalig ASRC)

Squashclub FOS (voormalig ASRC) is nog een échte squashclub met ca. 200 leden en speelt in het Frans Otten Stadion in Amsterdam op baan 1,2,9 en 10.

Belangrijkste doel van de club is het bieden van faciliteiten om de squashsport zowel recreatief als competitief te beoefenen.

Wat onze vereniging uniek maakt zijn onze clubavonden. Het is regelmatig op maandag en woensdag clubavond, u kunt tijdens de clubavond met, en tegen iedereen spelen van onze vereniging. Uiteraard dien je in het bezit te zijn van een onbeperkte abonnement squash.  U kunt zich voor deze clubavonden aanmelden in ons reserveringssysteem. 

De clubavonden maken het makkelijker om ook zonder vaste squashpartner lid te worden, er is altijd iemand om een fanatiek potje mee aan te gaan!

Er is het hele jaar door, met uitzondering van de maand juli en augustus een laddercompetitie waar ieder lid aan mee kan doen.

Daarnaast worden er minimaal drie keer per jaar clubtoernooien georganiseerd, trainingsfaciliteiten geboden door zowel clubleden als externe trainers en heeft de club een flink aantal teams die deelnemen aan de SBN-competitie.

 

Er kan maximaal 8 dagen vooruit worden geboekt.

 >> Routebeschrijving