Squashladder

Connect and Play

Squash ladder en agenda voor op je mobiel!

Frans Otten Stadion introduceert een handige manier om met je mobiel of computer te 'connecten' met andere spelers. Dus wil je graag in contact komen met andere squashers, schrijf je dan nu in!! Doe ook mee met de Frans Otten Stadion ladder en speel elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau. 

Meld je aan: http://www.sportconnexions.com/fransottenstadion

Online squashladder

Online Squashladder

Bij squashen komt het aan op snelheid, techniek en taktiek. Squash is de beste manier om binnen een half uur helemaal kapot te gaan. Maar dan heb je wel iemand nodig van jouw niveau! Ben je net begonnen met squash en nog maar net bekend met de 'T', of speel je al zonder moeite een backhand volley drop? De online squashladder is een leuke en snelle manier om nieuwe squashmaatjes op je club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. 

Meespelen op de squashladder

  1. meld je nu aan
  2. selecteer je speelsterkte
  3. kies wanneer je graag speelt

De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten. 

Spelregels
Je speelt 'best of 5' met 'point-a-rally' telling. Als je eerder van de baan af moet, wint degene die op dat moment voor staat in games (of punten indien gelijk in games). Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je 2 rondes op rij overslaat. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden. 

Volledige spelregels van de clubladder

Rondes
Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. De hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen. 

Seizoen
Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt. 

Overzicht van de jaarlijkse seizoenen

SportconneXions
SportconneXions verzorgt ladders voor verschillende sporten en doelgroepen, van padelladders tot tennisladders speciaal voor de jeugd. Daarnaast is het ook mogelijk om een regioladder op te zetten met 2 of meer clubs. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op.