Nieuws

Bedank brief SBN aan Frans Otten stadion

1 juni 2013

 

Beste Ger,

 

Bedankt voor uw bijdrage aan misschien het beste en mooiste Europees Kampioenschap ooit. Wij durven dit te zeggen omdat we van alle kanten met complimenten overstelpt worden. Een geweldig hotel en prima busvervoer (Van der Valk), een perfecte locatie met goede squashbanen, faciliteiten en catering (Frans Otten Stadion) en een professioneel handelend en samenwerkend team van organisatoren en referees.

 

De randvoorwaarden voor spectaculaire squashwedstrijden van (soms wereld) topniveau, op het scherpst van de snede maar sportief en met respect voor tegenstanders, coaches, officials en publiek. Van Olympisch niveau!

 

Naar buiten toe hebben we enorm veel media aandacht kunnen genereren, wat ook een mooi item heeft opgeleverd bij de NOS. We hebben de wereld laten zien dat squash op vele manieren goed te volgen is, middels webstreaming en live score op alle 16 banen.

 

Wij waarderen het zeer dat u uw steentje hier aan heeft bijgedragen. Hopelijk heeft het toernooi ook aan uw verwachtingen voldaan. Als we in de toekomst een kans krijgen, weer een dergelijk toernooi te organiseren, hopen we dat we u ook weer mogen benaderen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens Squash Bond Nederland

 

Hans Arends          Marcel Borst              Marc Veldkamp

Voorzitter             Directeur SBN             Toernooidirecteur

 

 

Datum:

 

 

Mei 2013, Zoetermeer