Fysiotherapie

Fitalis

FITALIS Fysiotherapie en Training

Een blessure of pijn bij bewegen? Met de juiste behandelingen helpen wij je van je klachten af. Maar niet alleen dat. Wij helpen je ook beter bewegen. We pakken het probleem aan bij de oorzaak en voorkomen zo herhaling van klachten. 

Het lichaam optimaal gebruiken en het risico op klachten en blessures verminderen met als gevolg plezier in bewegen, betere sportprestaties en meer zelfvertrouwen.

Check of jij een verhoogd risico hebt op een blessure, doe de Fitalis Movement Test
Als je weet waar je sterke en zwakke plekken zitten, kun je gerichter en bewuster trainen, houding- en bewegingspatronen verbeteren en blessures voorkomen.

- We want to keep you moving -

Contact:
Telefoon: 0616531808
email: info@fitalis.nl

Aanwezig op maandag en woensdag van 15:00 tot 21:00 uur. 
Afspraken buiten deze tijden zijn ook mogelijk op aanvraag.

Lenneke Tesselaar

FYSIOTHERAPIE OLYMPISCH STADION nu ook in het FRANS OTTEN STADION

 Vanaf 1 jan 2021 heeft fysiotherapie olympisch stadion ook zijn deuren geopend in het Frans Otten Stadion. Op dit moment alleen nog op woensdag maar in de toekomst gaat dit veranderen. 

Een kleine introductie:

Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Tennis, windsurfen, atletiek, wielrennen, mountainbiken, suppen… Heerlijk! 

Op zeventienjarige leeftijd heb ik een zware knieblessure opgelopen. Als gevolg hiervan belandde ik in een lang revalidatietraject waarbij mijn interesse in het vak is begonnen.

Na de studie ben ik meteen in 1997 als zelfstandig ondernemer begonnen in een particuliere sportpraktijk op het Roelof Hartplein bij J&C sportrevalidatie. Vijf jaar later verhuisde ik naar het Olympisch Stadion te Amsterdam. 

Inmiddels is er per 1 januari 2021 een vestiging bij gekomen in het Frans Otten Stadion op het IJsbaan pad te Amsterdam. 

Beide locaties ademen sport. Dit geeft een dynamische werksfeer en mooie behandelmogelijkheden. Iedereen is welkom, van jong tot oud, (top)sport en revalidatie tot dagelijkse klachten, alles is mogelijk.

Ook zijn beide locaties goed bereikbaar vanuit de stad als ook vanaf de snelweg (zie contact website). 

Ik ben voorstander van een persoonlijke aanpak en zal mijn uiterste best doen om de klacht zo snel en goed mogelijk te verhelpen.

Een behandeling is niet in een protocol te stoppen omdat iedere klacht en iedere persoon verschillend is. Daarom werkt fysiotherapie Olympisch Stadion bijna volledig zonder contracten. Hierdoor zijn de verplichte administratieve handelingen tot het noodzakelijke beperkt en is er dus meer tijd voor het daadwerkelijke behandelen en trainen!  

                Maatwerk in de behandeling is de essentie voor snel herstel! 

Voor meer informatie check de website: www.Fysiotherapie-olympischstadion.nl

 U kunt mij rechtstreeks bereiken op: telefoonnummer: 0624601020 of mail: Ltesselaar@me.com

Maarten van Dunné

Maarten was speler van AHBC Amsterdam 1 en daarna fysiotherapeut van de dames 1 en heren 1 teams. Bovendien was hij trainer in 1995/96, het jaar dat Amsterdam kampioen werd van Nederland.

Hij maakte deel uit van het begeleidingsteam van het Nederlands hockey elftal gedurende vele jaren met als hoogtepunt het winnen van goud tijdens de Olympische Spelen van Atlanta in 1996.

Voor consult kunt u bellen naar: 06 50250248