Menukaart

Side plate

  • Brood en boter € 3,-


Soepen

  • Kervelsoep  € 4,75
  • Kippensoep € 4,75


Salades
 

  • Gamba salade                   € 13,75
    Salade met in kokos gepaneerde gebakken gamba's, komkommer, cherrytomaatjes, koriander, en een tomaten-chilliedressing.


    kip salade                        € 12,75
    Salade met gebakken kip reepjes, paprika, mango en een yoghurtdressing.


    Griekse salade                 € 12,75
    Salade met komkommer, tomaat, feta kaas, olijven, lente ui en een knoflookdressing.

                                                          
  • Tonijnsalade                    € 12,75
    Salade met pasta, tonijn, haricots verts, olijven, cherrytomaatjes, rode ui en een balsamico dressing. 

Plates

  • Original burger                             € 13,-
    Rundvleesburger met ui, tomaat, komkommer en augurk.

    Geserveerd met frites.

    Bacon-cheese burger                    € 14,-
    Rundvlees burger met kaas en gebakken bacon.

    Geserveerd met frites.

    Kipsaté                                         € 13,-
    Kipsaté geserveerd met kroepoek en frites.

    Ossenhaassaté                            € 16,75
    Saté van ossenhaas geserveerd met ketjapsaus, kroepoek en frites.

    Spaghetti bolognese                    € 13,50
    Spaghetti met een huisgemaakte bolognesesaus.

    Zeebaars                   € 15,75
    Wok gerecht van reepjes zeebaars en diverse groentes afgeblust met een zwarte bonensaus.
    geserveerd met rijst.

    Ravioli                      € 13,50
    Ravioli pasta gevuld met spinazie en ricotta met een tomaten-              mascarpone saus.  

Hoofdgerechten

  • Tonijn                        € 18,75
    Gegrilde tonijnmoot met sesam en een sojasaus.

    Varkenshaas               € 16,50
    gebakken varkenshaas met brie en een jus van sud n sol tomaatjes en bosui.

    Kalfsoester                 € 18,75
    Gebakken kalfsoester gegratineerd met een kruidenkorst.

    Steak Frans Otten      € 16,50
    Gebakken biefstuk van de voorbout met gebakken champignons. 


 


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur.